"Unica si ultima implinire a fiecarui om este sa traiasca in propriul vis" I.P. Culianu

Abundenta si varietatea ce populeaza Gradina imi confera un sentiment de incantare si sper ca si voua.Credeti ca e mare Gradina?Gresiti!E Infinita!Si cu toate ca e infinita, are limite: imaginati-va o cusca (nu conteaza unde e plasata in Gradina) - de la gratiile ei spre exterior e Infinitul, insa daca mergi spre gratiile custii dai de limite.Poate ca, pana la urma, se pune totusi problema unei alegeri... Fie ca acest blog sa mai adauge un pic de sare si piper in amalgamul de "secrete revelate","cai de mantuire","tehnici de eliberare"...,raspandite prin lume in prezent. Ideile si analizele expuse aici au multiple surse de inspiratie,cu toate acestea, sper ca din cand in cand sa mai puna si Noul pe tapet,sa inspire si pe altii la a gasi noi explicatii si idei.Sa creeze!Sa viseze!Sunt printre noi unii carora le face placere doborarea viselor altora, parca ar trage cu prastia in pasari.Ignorati-i!Visati!Pentru ca din clipa in care doi oameni viseaza acelasi lucru,acesta devine realitate!Cat despre acceptarea sau respingerea ideilor prezentate pe acest blog?Daca nu exista Dumnezeu toti avem dreptate, insa daca exista, dreptatea va fi doar a unora (sper sa fie totusi cativa care sa aiba dreptate ).

Natura Timpului

Publicat de M   Stranie...Oarecum duala...si vida totodata...Timpul exista si cu toate astea nu exista...
   Dar, mai bine exemplific:
   Natura timpului consta chiar in finalitatea punctului sau de origine, care este situat exact, dar exact intre trecut si viitor, adica in prezent.Aici si acum...Totul exista aici si acum cu toate ca nu exista...Ahhh... Intelegeti???
   Concret: Candva in viitor am castigat la loterie.Vazandu-ma cu tufla de bani, m-am apucat sa-i cheltui, si i-am cheltuit aprope pe toti mai demult, mai putin suma care am pastrat-o si de care am jucat la loterie in momentul cand am castigat. Faptul ca nu ati vazut evenimentele de mai sus la mine nu inseamna decat ca am fost defazati temporal desigur.
   Sa nu credeti ca sunt materialist, ca m-am bucurat de bani. Nu. Singurul lucru bun din toata aceasta inlantuire de evenimente si care ma bucura cu adevarat este ca am inteles. Natura Timpului...

1 comentarii:

  1. Anonim spunea...

    https://www.youtube.com/watch?v=dd5-XEm-xys

Trimiteți un comentariu