"Unica si ultima implinire a fiecarui om este sa traiasca in propriul vis" I.P. Culianu

Abundenta si varietatea ce populeaza Gradina imi confera un sentiment de incantare si sper ca si voua.Credeti ca e mare Gradina?Gresiti!E Infinita!Si cu toate ca e infinita, are limite: imaginati-va o cusca (nu conteaza unde e plasata in Gradina) - de la gratiile ei spre exterior e Infinitul, insa daca mergi spre gratiile custii dai de limite.Poate ca, pana la urma, se pune totusi problema unei alegeri... Fie ca acest blog sa mai adauge un pic de sare si piper in amalgamul de "secrete revelate","cai de mantuire","tehnici de eliberare"...,raspandite prin lume in prezent. Ideile si analizele expuse aici au multiple surse de inspiratie,cu toate acestea, sper ca din cand in cand sa mai puna si Noul pe tapet,sa inspire si pe altii la a gasi noi explicatii si idei.Sa creeze!Sa viseze!Sunt printre noi unii carora le face placere doborarea viselor altora, parca ar trage cu prastia in pasari.Ignorati-i!Visati!Pentru ca din clipa in care doi oameni viseaza acelasi lucru,acesta devine realitate!Cat despre acceptarea sau respingerea ideilor prezentate pe acest blog?Daca nu exista Dumnezeu toti avem dreptate, insa daca exista, dreptatea va fi doar a unora (sper sa fie totusi cativa care sa aiba dreptate ).


Misterul disparitiei dinozaurilor

Posted by M


  Fara foc nu iese fum.
  S-a facut multa valva in ultima vreme cu reptilienii, anunnaki, dar n-am prea bagat-o in seama. Ce m-a determinat sa scriu aceste randuri? Ei bine, mi-am adus aminte ca am citit candva intr-o carte de paleoastronautica, probabil de Dan Apostol scrisa, ca printre vestigiile arheologice ale celei mai vechi asezari omenesti descoperite, cea de la Lepenski Vir, s-au gasit pe o terasa langa oseminte omenesti, oseminte de dinozaur cu aceeasi datare , probabil era de-al casei - si cred ca s-au mai gasit cazuri similare (oricum istoria orala ce vorbeste de balauri, dragoni, trebuie sa contina si un sambure de adevar, nu?).     Aceasta ideea am gasit-o recent reluata in una din postarile ( nu mai stiu care) de pe site-ul secretele zeilor.  Am alaturat aceste informatii, ultimului capitol din Sepher Ha Bahir, in care, comentandu-se Geneza, se spune ca seful ingerilor decazuti, Sammael, a fost pedepsit pentru ce a facut, taindu-i-se picioarele, devenind (din dinozaur?) astfel sarpe.
   Rezultatul corelarii informatiilor pomenite mai sus? Iata-l:
   Veghetorii, decazutii erau dinozauri. La un moment dat unul dintre ei (Sammael?) a inventat transferul de constiinta si proiectia violenta-phowha ( ce fac parte din cele 6 yoga ale lui Naropa). Probabil ca nu se putea face decat odata si simultan pentru toti, chiar inclin sa cred ca simultan, toti si-au parasit trupurile de dinozauri si au inceput sa intre in oameni sau sa se nasca ca oameni( ar trebui sa privim mai cu atentie fizionomiile din jur). E foarte clar acum, in acest fel, un lucru pe care si novicii il stiu: misterul crucii ankh ( simbolul vietii in moarte, dupa moarte, ce era un cadou facut celor considerati merituosi) - cele doua cruci ankh de pe pieptul statuilor, de fapt sunt la nivel energetic 2 cruci ankh in stanga si in dreapta anahata-chakra si, probabil, reprezinta un mecanism energetic, tehnologia care le premite sa se transfere mereu in oameni sau sa se nasca ca oameni.Gata.
    Faptul ca teoria insirata mai sus e o nebunie, din pacate, nu o impiedica sa fie plauzibila.


0 comments:

Trimiteți un comentariu